Истрага о пљачки новца “Електропривреде БиХ”: Нема трага лоповима, ни несталих 80.000 КМ

Ј. С.
Истрага о пљачки новца “Електропривреде БиХ”: Нема трага лоповима, ни несталих 80.000 КМ

Тузла - Разбојници за којима још траје потрага отели су више од 80.000 КМ предузећа “Електропривреда ­БиХ”, потврђено је “Гласу Српске”.

Пљачка се десила у уторак око 16 часова када су лопови пресрели возило агенције за заштиту људи и имовине “АЕ сигурност” која је преносила новац из пословница “Електрокрајине” у Живиницама, Бановићима и Калесији.

- У пљачки која се догодила у Тузланском кантону украдени су полози готовог новца одјељења обрачуна и наплате од око 80.000 КМ - рекли су за “Глас Српске” из “Електропривреде БиХ”.

Како је казао извор близак истрази, возило агенције које је превозило поменути новац сачекала су два маскирана пљачкаша која су пријетећи пиштољима возача извукла напоље, разоружала га и претукла. Затим су узели торбу са новцем и побјегли.

- Пријављено нам је да су непознате особе пресреле “шкоду” и уз пријетњу оружјем отеле новац “Електродистрибуције” Тузла - рекли су из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона и додали да је истрага у току и да раде на откривању лопова.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана