Хапшење у Теслићу због почињених кривичних дјела у ФБиХ

Срна
Хапшење у Теслићу због почињених кривичних дјела у ФБиХ

ДОБОЈ - Теслићка полиција ухапсила је лице чији су иницијали Н.К. са подручја ове општине због сумње да је извршило кривична дјела против имовине на подручју ФБиХ.

Ово лице ухапшено јуче због и предато је Полицијској станици Тешањ на даље поступање, саопштила је Полицијска управа Добој.

Полиција из Теслића поднијела је извјештај против лица чији су иницијали А.П. из Тузле због сумње да је 1. октобра прошле године провалило у вјерски објекат у Теслићу и извршило преметачину ствари, не отуђивши ништа.

Полицијска станица Добој један поднијела је извјештај против лица чији иницијали О.Х. са подручја Грачанице због сумње да је 17. новембра прошле године из трговинског објекта у Добоју украло парфем, вриједности око 120 КМ.

Оба извјештаја поднесена су Окружном јавном тужилаштву Добој.

Модричкој полицији пријављено је да је јуче проваљено у кућу власништво лица чији су иницијали М.Ј. и да су украдени ручни сат и накит.

Полиција је у Дервенти јуче је ухапсила возача С.З. из овог града након што је утврђено да је возио са 2,58 промила алкохола у крви, а у Броду возача С.К. који је имао око два промила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана