Хапшење у Источном Новом Сарајеву: По насељу шетали са фантомком на глави и панцирним прслуцима

Н.Т.
Хапшење у Источном Новом Сарајеву: По насељу шетали са фантомком на глави и панцирним прслуцима

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Јасмин Хасић, Ален Лулић и Ермин Решидовић из Сарајева ухапшени су док су с фантомкама на глави и панцирним прсулицма ходали по насељу Враца у Источном Новом Сарајеву, потврђено је “Гласу Српске”.

Решидовић је након хапшења предат Полицијској управи Бањалука јер је утврђено да га  траже због разбојништва, а Хасић и Лулић предати су полицији Кантона Сарајево која их сумњичи да су починили више кривичних дјела. У Полицијској управи Источно Сарајево, наводећи иницијале, саопштили су да су поменути тројац ухапсили припадници Јединице жандармерије и Полицијске станице Источно Ново Сарајево.

- Полицији је 29. марта пријављено  да су на подручју насеља Враца уочена три непозната лица која су  на себи имала фантомке и панцирне прслуке. Одмах након пријаве патрола је изашла на лице мјеста те пронашла и ухапсила Ј. Х. А. Л. и Е.Р. - рекли су у Полицијској управи Источно Сарајево и додали да не могу да откривају детаље за сада.

Потврдили су да је провјерама утврђено да је за Е.Р. Полицијска управа Бањалука расписала потрагу због постојања основа сумње да је починио разбојништво.

- Тужилац Окружног тужилаштва Источно Сарајево  је наложио да Ј. Х. и А. Л. буду предати припадницима МУП-а Кантона Сарајево на даље поступање,  а Е. Р. Полицијској управи Бањалука - саопштила је Полицијска управа Источно Сарајево.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана