Хапшење у Билећи након пљачке у Никшићу у којој је убијен радник обезбјеђења

Г.С.
Хапшење у Билећи након пљачке у Никшићу у којој је убијен радник обезбјеђења

БИЛЕЋА - Полицајци из Билеће ухапсили су особу С.А. из Билеће, због сумње да је починила кривично дјело разбојништво, саопштено је из Полицијске управе (ПУ) Требиње.

"Припадници ПУ Требиње, поступајући по наредби Окружног суда у Требињу, извршили су претрес куће, помоћних просторија и возила које користи С. А., те том приликом пронађени и привремено одузети трагови који могу послужити у расвјетљавању кривичног дјела разбојништво, које се догодило истог дана у Никшићу, у Црној Гори", наводи се у саопштењу.

Наиме, у оружаној пљачки у Никшићу, у којој је јуче ујутру живот изгубио радник обезбјеђења Љубиша Мрдак, отето је око 380.000 хиљада евра, сазнаје незванично Портал РТЦГ. 

Мрдак који је тешко рањен у пљачки подлегао је повредама, потврђено је Порталу РТЦГ из КЦ ЦГ. 

До пљачке је дошло око девет сати ујутру у Улици Његошевој. Полиција трага за разбојницима, а како наводе пронашли су и запаљено возило за које се сумња да је коришћено у извршењу овог кривичног дјела.

Медији су преносили да су пљачкаши теренцем бх. таблица побјегли у непознатом правцу. Према незваничним информацијама, новац је допремљен због исплате пензија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана