Градишка: Ухапшена лица из Тешња и Јелаха због дроге

Срна
Градишка: Ухапшена лица из Тешња и Јелаха због дроге

ГРАДИШКА - Припадници Полицијске управе Градишка су у сарадњи са Граничном полицијом БиХ, Теренском канцеларијом сјеверозапад, ухапсили лице из Јелаха чији су иницијали К.Е. и лице из Тешња чији су иницијали Х.А, код којих је пронађено више врста дроге, саопштено је из ове управе.

У саопштењу је наведено да су службеници Полицијске управе Градишка у уторак, 19. маја, око 8.50 часова у мјесту Каоци у општини Србац, на основу наредбе Основног суда у Градишци, претресли возила и лица К.Е. и Х.А.

Приликом претреса пронађено је и одузето 126,29 грама спида, 45 комада таблета екстазија, три грама марихуане и други предмети који се могу довести у везу са кривичним дјелом неовлаштена производња и промет дроге.

Из полиције наводе да су пронађени предмети изузети и послужиће као доказ у кривичном поступку, те да је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, под чијим надзором су предузимане мјере и радње.

У саопштењу је истакнуто да ће по комплетирању предмета надлежном Окружном јавном тужилаштву Бањалука против К.Е. и Х.А. биће поднесен извјештај о откривању кривичног дјела и починиоца због постојања основа сумње да су починила кривично дјело неовлаштена производња и промет дроге.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана