Фудбалер Крупе ножем више пута убо играча Љубића

Небојша Томашевић
Фудбалер Крупе ножем више пута убо играча Љубића

БАЊАЛУКА – Фудбалер фудбалског клуба Љубић из Прњавора Милош Чудић, кога је више пута ножем убо члан ФК Крупа Душан Челар из Београда, задобио је више убодних рана, али није животно угрожен, потврђено је „Гласу Српске“.

Како су нам потврдили у ФК Љубић, Чудић је убоден више пута у предјелу врата, руке и лопатице, али није животно угрожен и не ради се о опасним повредама.

- Наводно су се њих двојица сукобили, али због чега то не знамо. Срећа је да је Чудић није задобио озбиљније повреде које би угрозиле његов живот. Иако је на прву, на основу информација које смо добили, дјеловало да је тешко повријеђен на крају се све добро завршило. Чули смо да је пуштен на кућно лијечење - рекли су нам у ФК Љубић те додали да не могу да коментаришу случај и кажу нешто више о томе.

Напад се десио  18. новембра у улици Млађе Ћусића у Бањалуци, а свему је претходила краћа свађа двојице фудбалера, који су, наводно дугогодишњи пријатељи и накадашњи цимери.

Током обрачуна Чудић је наводно ударио Челара који није озбиљније повријеђен.

Обојици фудбалера указана љекарска помоћ у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) 

Челар је ухапшен у суботу, а у полицији су, наводећи иницијале, саопштили да су службеници Полицијске управе Бањалука обавили криминалистичку обраду над њим због сумње да је починио кривично дјело покушај убиства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана