Двојица ухапшена због вријеђања полицајаца, један остао без аутомобила

Срна
Двојица ухапшена због вријеђања полицајаца, један остао без аутомобила

ГРАДИШКА - Полицијски службеници Полицијске управе Градишка ухапсили су Д.М. и С.М. из мјеста Трошељи због нарушавања јавног реда и мира вријеђањем полицијских службеника.

У саопштењу из Полицијске управе Градишка наводи се да су јуче у 14.45 часова полицијски службеници контролисали аутомобил "форд ескорт" којим је управљао Д.М, а на мјесту сувозача налазио се С.М.

- Приликом контроле ова лица су нарушила јавни ред и мир вријеђањем полицијских службеника, а даљом контролом је утврђено да су вишеструки повратници у извршењу прекршаја, те су лишени слободе. У регистру новчаних казни је утврђено да Д.М. има већи износ неплаћених новчаних казни, те му је привремено одузето возило - саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Против наведених лица основном суду Градишка, Одјељење за прекршаје, биће поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због почињених прекршаја из Закона о јавном реду и миру и Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима БиХ.

Полицијска управа Градишка апелује на све учеснике у саобраћају да се придржавају одредаба Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима БиХ како би властиту безбједност и безбједност других грађана подигли на што већи ниво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана