Двоје дјеце тешко повријеђено након несреће на Илиџи

ГС
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО- На коловозу магистралног пута М-5 (Сарајево – Кисељак) догодила се саобраћајна несрећа.

Том приликом дошло је до скретања ван коловоза и удара у бетонски стуб уличне расвјете четвроточкаша марке "ХБ-АТВ" 125, без регистарских ознака, којим је управљало возач-дијете рођено 2009. године из Илиџе.

У овој несрећи тешке тјелесне повреде опасне по живот, констатоване на КУМ УКЦ Сарајево, задобило је дијете рођено 2009. године које је, након указане прве помоћи, упућено на Клинику за анестезију и реанимацију УКЦ Сарајево, гдје је задржано на даљем лијечењу.

Такође, тешке тјелесне повреде задобило је и дијете рођено 2011. године из Иллиџе, које се као путник превозило на четвороточкашу, те је након указане прве помоћи, упућено на Клинику за ортопедију и трауматологију, гдје је задржано на даљем лијечењу.

"О догађају је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, а увиђај су на лицу мјеста обавили полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево. Полицијски службеници настављају рад на документовању наведене саобраћајне незгоде", саопштено је из МУП-а.

Несрећа се догодила јуче око 14.10 сати, преноси Радио Сарајево.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана