Двије Зворничанке у међусобном обрачуну оштетиле шест возила

Н. Т.
Foto: Илуистрација

ЗВОРНИК - Соња В. (21) из Зворника њена малољетна суграђанка (16) осумњичене су да су оштетиле шест возила фирме "м:тел" током међусобног обрачуна на паркингу Рекреативно-спортског центра Зворник у улици Патријарха Павла, сазнаје "Глас Српске".

Извор близак истрази  казао је да су се дјевојке на паркингу посвађале, а затим су почеле да чупају брисаче и ретровизоре и бацају једна према другој.

- Није познато што су дјевојкама возила била крива па су у нека ударале ногама и улубила лимарију. Вјероватно је у питању нека хуја. Оштетиле су два "кедија" и четири мања путничка аутомобила.  Штета се процјењује на  1.150 КМ -  казао је извор близак истрази.

Овај несвакидашњи инцидент десио се 20. маја а окршај двије припаднице њежнијег пола у којем су се гађале ауто-дијеловима збунио је поједине пролазнике и очевице.

Полицијска управа Зворник је против дјевојака поднијела извјештај  Окружном јавном тужилаштву Бијељина.

-   Поменуте особе су откривене оперативним радом на терену након пријаве овог случаја. Дјевојке теретимо за оштећење и одузимање туђе ствари. Постоји основ сумње да су оштетиле шест аутомобила на  паркингу у улици Патријарха Павла - рекли су у Полицијској управи Зворник не наводећи детаље и идентитет дјевојака.

Истакли су да се у овом случају наставља истрага како би се утврдило зашто су осумњичене оштетиле аутомобиле и шта се заиста десило.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана