Држављанка Обале Слоноваче преварила Теслићанина: Снимила га нагог путем видео-позива и уцјењивала

Н. Т.
Држављанка Обале Слоноваче преварила Теслићанина: Снимила га нагог путем видео-позива и уцјењивала

ТЕСЛИЋ - Дописивање и видео-позив путем “Фејсбука” скупо је коштао Теслићанина (50), који је Мелиси Кодис (40) из Обале Слоноваче платио 200 КМ како не би објавила видео-снимак на којем је он наг, сазнаје “Глас Српске”.

Незванично, Кодисова је путем лажног налога на “Фејсбуку” наивног Теслићанина након пет минута дописивања навела да се скине го, те га је снимила, а потом уцјењивала.

- Током видео-позива била је нага и у кратком разговору навела га је да се скине и да спусти камеру на доњи дио тијела, те да се додирује, да јој шаље пољупце и додирује екран. Убрзо је прекинула везу, а потом му послала поруку којом тражи 1.500 КМ да не би снимак послала његовим пријатељима и родбини. Он јој је рекао да нема тај новац, а она је тражила да јој уплати бар 200 КМ на рачун - рекао је извор близак истрази и додао да је преварени случај пријавио након што му је Кодисова затражила још 100 КМ. У Полицијској управи Добој, наводећи иницијале, саопштили су да држављанку Обале Слоноваче терете за уцјену.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана