Држављанин Србије убо ножем у врат Бањалучанина

Јасмина Салопек
Држављанин Србије убо ножем у врат Бањалучанина

БАЊАЛУКА –Д. Ч. (26) из Србије ухапшен је због сумње да је након туче ножем повриједио Бањалучанина (26), сазнаје "Глас Српске".

Незванично сазнајемо да је до туче дошло у улици Млађе Ћусића у бањалучком насељу Раковачке баре када је између два младића дошло до свађе.

Из Полицијске управе Бањалука саопштили су да је осумњичени ухапшен у суботу.

- Службеници Полицијске управе Бањалука обавили су криминалистичку обраду Д. Ч. из Србије, због сумње да је починио кривично дјело покушај убиства – саопштено је из полиције.

Додају да је полицији окршај међу младићима пријављен у петак око 23 часа.

- Добили смо пријаву да је у кући у Бањалуци дошло до туче између два лица, а том је приликом Д. Ч. ножем нанио тјелесне повреде оштећеном лицу у предјелу врата – појаснили су из полиције.

Истичу да је оштећеном и осумњиченом указана љекарска помоћ у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) Републике Српске, као и да је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука.

- Он се изјаснио да се ради о наведеном кривичном дјелу, те да се након комплетирања и документовања предмета, против лица Д. Ч. достави извјештај о почињеном кривичном дјелу – наводе у полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана