Дрогирали се на улици за вријеме полицијског часа, са собом понијели нож и сјекиру

Срна
Дрогирали се на улици за вријеме полицијског часа, са собом понијели нож и сјекиру

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Припадници Полицијске станице Источна Илиџа уручили су прекршајне налоге лицима из Кантона Сарајево чији су иницијали А.И. и Е.Ш, која су током полицијског часа конзумирала дрогу, а код себе су имала и оружје.

Полиција је протекле ноћи око 00.30 часова, путем видео-надзора у Равногорској улици у Источној Илиџи уочила два непозната лица која су кршила мјере забране и ограничења кретања на одређеном простору у времену од 20 до пет часова.

- Полицајци су доласком на лице мјеста, након легитимисања утврдили да је ријеч о лицима А.И. и Е.Ш, која су се у том моменту дрогирала - саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Током претреса, код А.И. је пронађен нож и кесица спида, а код Е.Ш. сјекира који су, с обзиром да могу послужити као средство извршења противзаконитих радњи, одузети.

Лицима су уручени прекршајни налози због почињених прекршаја из области Закона о Јавном реду и миру - ограничење кретања на одређеном простору,  конзумирање дроге и неовлаштене употребе оружја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана