Драма у Живиницама: Мушкарац ранио двије дјевојке

Аваз.ба
Драма у Живиницама: Мушкарац ранио двије дјевојке

ЖИВИНИЦЕ - Док се једна дјевојка налази у тешком стању и налази се на Одјељењу интезивне његе, друга је смјештена на Клиници за ортопедију, највјеројатније са лакшим повредамa.

Двије женске особе у 21:00 сат довезене су возилом Службе хитне медицинске помоћи у Универзитетско клинички центар у Тузли након што су рањене у пуцњави која се догодила у Живиницама. 

Из Оперативног центра МУП-а Тузланског кантона су потврдили да је до пуцњаве дошло испред хотела "Топлице" код Живиница.

- Полиција је запримила дојаву да је мушкарац пуцао из ватреног оружја и да је том приликом ранио двије женске особе. Полицајци су брзо идентифицирали нападача и ухапсили га. Службеници ОКП-а Живинице тренутно обављају увиђај -  рекли су из тузланске полиције. 

Док се једна дјевојка налази у тешком стању и налази се на Одјељењу интезивне његе, друга је смјештена на Клиници за ортопедију, највјеројатније са лакшим повредама. 

На њих је пуцао за сада непознати мушкарац, који је с једном од њих био у емотивној вези.

Након краћег разговора дјевојка и њена другарица су сјеле у аутомобил, а након тога је услиједила пуцњава. Дјевојке су рањене, а мушкарац је побјегао с мјеста догађаја.

Увиђај обављају службеници живиничке полиције. Истрага се наставља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана