Драма у Мостару: Бјегунац скочио у Неретву, судски полицајац који је трчао за њим повријеђен

Г.С.
Foto: avaz.ba

МОСТАР - У Мостару се данас пријеподне догодио драматичан случај када је након потјере за Мухамедом А., повријеђен судски полицајац на локалитету Мејдан у близини Архива Херцеговачко-неретванског кантона, сазнаје "Аваза".

Према досадашњим информацијама, Мухамед А. је побјегао судској полицији, наводно, из зграде Општинског суда Мостар, након чега су се они дали у потјеру за њим.

Бјегунац је протрчао кроз двориште Архива, а након што је дошао до обале Неретве скочио је у ријеку те је према непотврђеним информацијама с лица мјеста успио испливати.

Како је потврђено за "Аваз" из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона ,један од судских полицајаца се у том тренутку посклизнуо с литице према обали, али се, насрећу, успио зауставити на обали те га је с тежим повредама екипа Хитне помоћи одвезла до болнице.

Познат полицији

Мостарска полиција је на лицу мјеста и тренутно се подузимају све неопходне радње.

Мухамед А. је, иначе, одраније познат полицији по вршењу разних кривичних дјела, а наводно, недавно је промијенио је и презиме.

Из Судске полиције Федерације БиХ је за портал "Аваза" речено да ће се ускоро о овом догађају огласити саопштењем за јавност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана