Драма у бањалучком насељу Обилићево: Сјекиром полупао ауто у којем су биле дјевојке

Ј. С.
Драма у бањалучком насељу Обилићево: Сјекиром полупао ауто у којем су биле дјевојке

БАЊАЛУКА - Милан Д. из Бањалуке ухапшен је због сумње да је у суботу увече у бањалучком насељу Обилићево сјекиром полупао аутомобил у којем су биле двије дјевојке, сазнаје “Глас Српске”.

Лупање и галама узнемирила је мјештане улице Царице Милице у Обилићеву, а да нешто није у реду схватили су када је дјевојка вриштала и молила да је пусти.

- Дјевојке су се затвориле у аутомобил и викале на њега, а он је био напољу и сјекиром је лупао шајбе на возилу, а затим је почео да удара и по лиму - испричали су станари оближње зграде који су били свједоци овог напада.

Како су казали за “Глас Српске” прво су помислили да су се младићи потукли на улици.

- Нисмо знали шта се дешава, јер бука није престајала, а онда смо чули жену која је викала на мушкарца и упорно му говорила: “Пусти ме, пусти ме!” - казали су мјештани.

Око њих су се кренули окупљати грађани када је младић побјегао са сјекиром.

- Тада је стигло полицијско возило и чуо сам да су га ухватили неколико улица даље од наше зграде - казао је Бањалучанин који није желио да му објавимо име.

У Полицијској управи Бањалука потврдили су да им је случај пријављен у 21.15 часова.

- М. Д. је ухапшен због сумње да је починио кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари - казали су у бањалучкој полицији не износећи детаље.

Joш није разријешено да ли су се дјевојке и осумњичени знали од раније, те који је узрок насилног понашања овог младића.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана