Драма у Бањалуци: Наоружан ушетао у двориште средњошколског дома

Ј. С.
Мушкарац из Челинца ушетао у двориште Средњошколског дома са ножевима у рукама
Foto: Агенције | Мушкарац из Челинца ушетао у двориште Средњошколског дома са ножевима у рукама

БАЊАЛУКА - Радослав Ћ. (41) из Челинца ухапшен је данас након што је са ножевима у рукама ушетао у двориште Средњошколског дома у Бањалуци, потврђено је "Гласу Српске".

Према нашим сазнањима, портир Дома није био на свом мјесту у тренутку када је наоружани мушкарац у импровизованој полицијској униформи ушао у двориште.

- Дјеца су видјела сумњивог мушкарца који је имао ножеве. Иако су су се уплашили, били су довољно присебни да позову полицију - казао је извор "Гласа Српске".

Он је додао је полицијска патрола стигла у кратком року, те да је један од полицајаца изненадио Радослава Ћ. пришавши му са леђа, након чега га је оборио на под. Како је казао наш извор, није познато шта је била намјера Радославу Ћ, али не жели ни да помисли шта се могло десити да бањалучка полиција није реаговала у рекордном року.

У Полицијској управи Бањалука потврдили су да је једна особа ухапшена.

- Пријављено је да се непозната особа са два ножа у рукама креће у близини средњошколског дома - рекли су у ПУ Бањалука.

Додали су само да је ухапшен Р. Ћ, и да ће више информација имати након што утврде све чињенице и околности овог догађаја.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана