Дошао из Њемачке па се убио у родном граду

radiosarajevo.ba
Дошао из Њемачке па се убио у родном граду

Ливно - Становнике Ливна, посебно оне који живе у улици Стјепана II Котроманића, синоћ је око 22:30 сати, узнемирио пуцањ у аутомобилу марке мерцедес њемачких регистарских ознака.

Припадници Министарства унутрашњих послова Ливањског кантона по изласку на мјесто догађаја, пронашли су тијело мушкарца у аутомобилу. Увиђајем је утврђено да је ријеч о М. Д., рођеном 1965. године у Ливну, настањеном у Ливну, с привременим боравком у Аугзбургу у Њемачкој, потврђено је за "Радиосарајево.ба".

"Трагедија се догодила у улици Стјепана II Котроманића бб и највјероватније је ријеч о самоубиству. Тијело настрадалог је пребачено у ливањску мртвачницу, а Кантонално тужилаштво ће одлучити има ли потребе за обдукцијом. У овом тренутку ја ту информацију немам. Очевид је завршен, тако да су живот и саобраћај у овом дијелу нормализирани”, казао је портпарол МУП-а Ливањског кантона Ивица Врдољак за поменути портал.

Наводно је ријеч човјеку који је дуго био изван Босне и Херцеговине. Према сазнањима портала "Радиосарајево.ба", у родном граду га многи нису познавали, јер је давно отишао да ради у Њемачку.

"Колико знам Мирко је једно вријеме боравио и у Хрватској, гдје је покушавао наћи посао. Жао ми је што је завршио на овакав начин", каже неименовани саговорник сарајевског портала.

У јавности се говорило да је у аутомобилу оставио опроштајно писмо, али је то Врдољак демантовао.

"Не, нисмо никакво писмо нашли", додао је Врдољак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана