Добојска полиција ухапсила двојицу младића: Украли алкохол и сладолед

Н.Т.
Добојска полиција ухапсила двојицу младића: Украли алкохол и сладолед

ДОВОЈ - Александар Ј. (18) и Адем Т. (19) из Добоја ухапшени су због сумње да су обили расхладну витрину поред једног кисока на улици и украли већу количину алкохолних пића и сладоледа, потврђено је „Гласу Српске“.

Овај двојац полиција терети и за провалу у гаражу на подручју Добоја из које су украли машину за полирање возила, више брусилица и другог алата.

Полицијска управа Добој, наводећи иницијале, саопштила је да осумњичени обје крађе починили у ноћи између 8. и 9. априла

- А. Ј. и А. Т. сумњичимо да су на једној локацији извршила провалу у расхладну витрину и фрижидер који се налазиле поред киоска те украли  већу количну безалкохолних пића и сладоледа. Осим тога теретимо их да су  на другој локацији провалили у гаражу, одакле су однијели машине за полирање возила, брусилице и разни алат. На основу наредбе Основног суда Добој претресени су станови и друге просторије на двије локације које користе осумњичени и пронађени су украдени предмети који ће бити враћени власницима- саопштила је ПУ Добој.

Додали су да ће против осумњичених Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана