Добојска полиција: Током полицијског часа возио се са дрогом и мачетом

Н.Т.
Добојска полиција: Током полицијског часа возио се са дрогом и мачетом

ДОБОЈ - Енес К. (40) из Тешња ухапшен је у Добоју након што је прекршио полицијски час, а том приликом код њега је пронађена мања количина спида и мачета, потврђено је “Гласу Српске”.

Полицијска управа Добој, наводећи иницијале, саопштила је да је осумњичени контролисан јутрос око три часа у улици Добојских бригада.

- Полиција је зауставила “шкоду” којом је управљао Е.К. из Тешња. Прегледом возила пронађен је пакетић са бијелом прашкастом материјом која  изгледом упућује да се ради о дрогу „спид“, а нађена је и мачета. Током контроле лице Е.К. је одбило да се подргне тестирању на присуство опојних дрога у организму- рекли су у полицији.

Додали су да су  осумњиченом уручени прекршајни налози за почињене прекршаје ограничење кретања на одређеном простору и за почињени прекршај из области Закона о спречавању и сузбијању злоупотребе опојних дрога, због одбијања да се подргне тестирању на опојне дроге.

Навели су да ће пронађени пакетич бити послат на вјештачење, након чега ће против наведеног   бити предузете законом прописане мјере и радње.

Н. Т.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана