Добој: Дјеца за длаку избјегла несавјесног возача

Н. Т.
Добој: Дјеца за длаку избјегла несавјесног возача

ДОБОЈ - Несавјесни возач комбија "мерцедес" В.Г. из Модриче кажњен је новчаном казном од 190 КМ и мјесечном забраном вожње јер је умало погазио дјецу на пјешачком прелазу у добојској улици Краља Александра, потврђено је "Гласу Српске".

Према причама очевидаца све се десило јуче када је једно возило испред њега је стало да пропусти пјешаке, дјецу која су прелазила улицу.

- Он  је кренуо да  обилази те је налетио на двоје дјеце који су за длаку успјели да га избјегну.Дјеца су стала као укопана и изгубила се и то им је спасило живот - рекао је један од очевидаца не желећи да му помињемо име.

У Полицијској управи Добој потврдили су да је кажњен возач В.Г. због почињних прекршаја непропуштање пјешака на пјешачком прелазу, претицање возила кој је стало да пропусти пјешаке и непоштовања ознака на коловозу.

- Лице је санкицонисано  за почињена три прекршаја из области Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ. Изречена му је укупна казна од 190 КМ и мјесец забране управаљања моторним возилом-рекли су у ПУ Добој.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана