Дјевојка која је заточила и претукла двојицу мушкараца пред тужиоцем

Aгенције
Дјевојка која је заточила и претукла двојицу мушкараца пред тужиоцем

САРАЈЕВО - Арабела Авдић (19), која је ухапшена у акцији "Липа", биће задржана 24 часа, , саопштило је Тужилаштво Кантона Сарајево којем је данас ова дјевојка предата.

- Ухапшена 19-годишњакиња осумњичена је за кривична дјела наношење тешке тјелесне повреде, противправно лишење слободе и неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Биће задржана 24 сата и након што је у том законском року испита поступајућа тужитељица, одлучит ће о даљим мјерама - казала је портпарол Тужилаштва Азра Бавчић.

Додала је да је осумњичена дјевојка у мају ове године у стану у насељу Алипашино Поље незаконито поступала, тачније, ограничила је слободу кретања двојици мушкараца, потом их је ударала шакама и ногама и наносила им повреде ножем.

Из ФУП-а је саопћено да су приликом претреса стана који користи осумњичена на подручју сарајевске општине Нови Град пронађени хероин, амфетамин, канабис те други предмети који ће бити кориштени као доказ у кривичном поступку.

Арабела Авдић одраније је позната полицији.

У децембру прошле године полиција је њу и Семира Зорнића затекла у покушају тешке крађе у продавници „Конзум" у улици Мухамеда Хаџијахића у сарајевском насељу Кошевско Брдо.

Пред трговину су се довезли у аутомобилу "рено скеник" који је Зорнић украо 4. новембра у насељу Отес, а код Арабеле су тада пронађени 14 пакетића марихуане и пакетић спида.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана