Детањи несвакидашње саобраћајна несреће у Алексиној Међи код Требиња: BMW-ом забио “голфа” у бензинску пумпу

Небојша Томашевић
Детањи несвакидашње саобраћајна несреће у Алексиној Међи код Требиња: BMW-ом забио “голфа” у бензинску пумпу

ТРЕБИЊЕ - Милан Љубибратић (22) из Требиња прошао је без повреда када се BMW-ом закуцао у паркирани “голф” којег је силином удара угурао у кафе-маркет на бензинској пумпи “Бест”. У том моменту у објекту је било више људи али на срећу нико није повријеђен.

Ова несвакидашња несрећа десила се у четвртак око 16.30 часова у Алексиној Међи код Требиња.

Пошто га је Љубибратић својим BMW-ом практично лансирао “голф” је пробио шајбу на пумпи, порушио фрижидере с пићем и рафове с робом.  Зауставио се усред маркета.  “Глас Српске” сазнаје да су у тренутку “упада”  у кафе-маркету били руководилац у фирми у оквиру које послује бензинска пумпа, конобарица и радник пумпе.

- Права је срећа да аутомобил није налетио на њих.  Све се десило изненада и само сам чуо крш и лом. Пиће из фрижидера  и  роба са рафа летјели су на све стране  - казао је један од очевидаца који није желио име да му објавимо.

Додао је да је видио да се један аутомобил закуцао у други који је завршио   у просторијама бензинске пумпе.

-  Људи који су били ту одмах су притрчали да виде шта се десило и треба ли коме помоћ, али на срећу никоме није било ништа. Није повријеђен, ни возач аута које је изазвало несрећу. Видјело се да су људи који су били у објекту шокирани и препаднути. Пука је срећа да се овако све добро завршило без повреда људи  - рекао је наш саговорник.

У фирми “Бест компани” су потврдили да се десила незгода, али да не могу да о њој дају информације без директора. Истакли су да је најбитније да нико није повријеђен.

Полицијска управа Требиње, наводећи иницијале, саопштила је да је до несреће дошло највероватније због брзе вожње.

- Возач BMW-а  М. Љ. из Требиња је, усљед неприлагођене брзине ударио у паркирани аутомобил “фолксваген голф” и од силине  удара га је одбацио у унутрашњост трговачког објекта. У овој саобраћајној незгоди причињена је материјална штета - рекли су у ПУ Требиње не наводећи друге детаље.

Мјештани Алексине Међе истакли су да се на том дијелу пута поред пумпе на којој се десила незгода доста брзо вози и честа су слијетања возила.

Улијетање

Ово није први пут да се возачи, због пребрзе вожње “улијећу” у продавнице и бензинске пумпе. Слична несрећа десила се крајем прошле године у Добоју када је аутомобил улетио у канцеларију бензинске пумпе “Петрић” . Тада такође није било озбиљније повријеђених, а причињена је велика материјална штета. Такође, почетком 2018. године при улијетању аута на бензинску пумпу “Нешковић”  на излазу из Требиња повријеђен је радник. До несреће је дошло када је возач “форда” слетио с пута и ударио у улазна врата маркета на пумпи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана