Детаљи туче у Бањалуци : Гојко Рељић тешко повриједио суграђанина

Небојша Томашевић
Foto: Ј. Салопек

БАЊАЛУКА  - Гојко Рељић из Бањалуке ухапшен је због сумње да је током физичког сукоба тешко повриједио суграђанина Дарка Грубача, саопштено је из бањалучког Окружног тужилаштва.

Наводи се да се све  десило око 12 часова у угоститељском објекту у улици Браце Поткоњака. Незванично сазнајемо да је кориштен и нож, али то није потврђено.

- Повријеђено лице је превежено на Универзитетски клинички центар РС Бањалука. Увиђај на лицу мјеста обавио је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Салић Слободан, заједно са полицијским службеницима Полицијске управе Бањалука. Тужилац је наложио полицијским службеницима да предузму све потребне истражне радње и мјере ради утврђивања свих околности наведеног догађаја-наводи се у саопштењу.

Према незваничним информацијама након  сукоба повријеђена особа је дошла до бензинске пумпе "Нес" те је ушла чак и у продајни простор како би  затражила помоћ. Очевици су испричали да се прво чула  вика на улици у близини поменуте пумпе и вртића у насељу Обилићево.

- Убрзо је стигла полиција и кола службе хитне помоћи те су љекари указивали помоћ једној крвавој особи коју су затим одвезли-рекао је један Бањалучанин не желећи да му помињемо име.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана