Детаљи трагедије код Мостара: Утрка и алкохол узроци погибије оца, мајке и сина

Г.С.
Детаљи трагедије код Мостара: Утрка и алкохол узроци погибије оца, мајке и сина

МОСТАР - Брачни пар Крстић из Мостара с деветогодишњим сином је синоћ погинуо у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила на магистралној цести код Мостара, а трогодишњој кћерки која је била с њима у аутомобилу љекари се боре за живот.

Према незваничним информацијама, они су жртве утркивања и несавјесне вожње друга два аутомобила на цести, BMW-а и Мерцедеса. Четврта погинула особа у овој несрећи је возач BMW-а Мате Приморац, иначе херцеговачки бизнисмен.

Подсјетимо да се стравична саобраћајна несрећа догодила синоћ око 20 сати на магистралној цести М-17 у мјесту Буна-Затон у близини Бунских канала. Четири особе су смртно страдале, а још четири особе су тешко повријеђене.

Погинули су чланови породице Крстић из Мостара Б. К. (35), М.К. (34) и Р. К. (9) који су се налазили у аутомобилу Renault Scenic. С њима је у возилу била и трогодишња кћерка Г.К. која је ноћас хитно оперисана у Свеучилишној клиничкој болници Мостар и тренутно је у Одјелу за анестезију, реанимацију и интензивно лијечење (ЈИЛ).

Погинуо је и возач из возила “BMW X5” М.П. из Читлука док су тешке тјелесне повреде задобили путници из возила “BMW” Л.М. (1987.), Р.В. (1977.) и К.Ј. (1998).

Увиђај који су обавили припадници Полицијске управе Мостар, под руководством дежурног тужиоца је трајао више од пет сати, а саобраћај је за то вријеме на овој дионици магистралне цесте био потпуно обустављен.

Тијела настрадалих су превезена у мртвачницу Бијели Бријег, те ће се по налогу тужилаштва радити обдукција, док су сва возила превезена у круг МУП-а ХНК у Мостару те ће се над њима провести детаљно вјештачење у циљу расвјетљавања случаја и околности под којим се догодила стравична несрећа која је Херцеговину завила у црну, преноси klix.ba

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана