Детаљи стравичног убиства у Прњавору: Жена се бранила од супруга, он је више пута убо ножем

Небојша Томашевић
Детаљи стравичног убиства у Прњавору: Жена се бранила од супруга, он је више пута убо ножем

ПРЊАВОР – Зоран Спасојевић (56) из Прњавора ножем је више пута убо супругу Драгану (53) прије него што ју је преклао, а несрећна жена се бранила од њега, утврђено је обдукцијом њеног тијела, сазнаје "Глас Српске".

Он је овај злочин починио у суботу ујутро у њиховој продавници у прњаворском селу Црквена након чега је пресудио себи струјним ударом у подруму куће.

Према нашим информацијама, на  тијелу  Драгане пронађено је више убодних рана, али и одбрамбених повреда.

Стравичан зллочин открила је радница њихове продавнице која је дошла на посао.

- Она је затекла  беживотно тијело Драгане која је била сва у крви. Зоран је пронађен мртав у подруму куће. Он се ухватио за каблове и тако се убио струјним ударом. Кабал му је био обмотан око руке, а пронађен је и прекидач којим је укључио електричну енергију - рекао је извор близак истрази.

Мјештани Црквене причају да су супружници и раније свађали и да су дуже вријеме имали проблема због којих је чак реаговала и полиција.

Они су испричали да је кобног Драгана чистила испред продавнице и када је наишао Зоран ушла је унутра, а он за њом. Према њиховим ријечима чула се галама и узвици, али они нису обраћали пажњу јер су се супружници и раније препирали.

- Нико није очекивао овакву трагедију-рекао је један мјештанин Прњавора не желећи да му помињемо име.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана