Детаљи стравичне несреће код Добоја: Возач "аудија" страдао у директном судару

Јелена Станић
Детаљи стравичне несреће код Добоја: Возач "аудија" страдао у директном судару

МОДРИЧА - Мирослав Околић (57) из Дугог Поља погинуо је када се на магистралном путу Модрича - Добој, у мјесту Дуго Поље, "аудијем" сударио са "тојотом", у којој се налазила четворочлана породица из Бијељине, потврђено је "Гласу Српске".


Несрећа се догодила у недјељу око 21 час, када је, како незванично сазнајемо, Околић изгубио контролу над воланом и прешао у супротну траку.

- Околић је возио из правца Модриче, када је нагло скренуо у супротну траку и ударио у "тојоту", којом је управљао Слађан Ђ. (46) - казао је извор близак истрази.

Он је додао да је Околић страдао на мјесту, а Слађан, његова супруга Александра (43), син (12) и кћерка (11) су повријеђени и  превезени у добојску болницу.

Према информацијама из болнице, повријеђена дјевојчица је након операције била у стабилном здравственом стању, али је превезена у Универзитетски клинички центар Републике Српске (УКЦ РС) у Бањалуци.

- Пацијенткиња Ђ. Л. (11) примљена је у Клинику за анестезију и интензивно лијечење. Према ријечима дежурног анестезиолога Јелене Мораче, пацијенткиња је примљена у политрауматизованом стању, свјесна је и за сада стабилног здравственог стања - саопштили су јуче из УКЦ-а РС и додали да су даље прогнозе преурањене.

Из Полицијске управе Добој су, наводећи иницијале, потврдили да је у саобраћајној несрећи погинула једна, а четири особе су повријеђене. Казали су да су на мјесто несреће изашли полиција, ватрогасци и хитна помоћ. 

- Увиђај су обавили службеници Полицијске станице Модрича, којима је руководио дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој - наведено је у саопштењу.

Тужилац је наредио обдукцију тијела страдалог, која је  обављена јуче, али ће више информација бити познато тек након што стигну резултати узетих узорака.

Бањалука

Три особе лакше су повријеђене у недјељу у саобраћајној несрећи у којој су учествовали Бањалучанин Д. К, који је управљао "аудијем" и М. С. из Лакташа, који је био за воланом "мерцедеса". Несрећа се догодила око 16.50 часова, а поред возача повријеђен је и сувозач у "аудију" Б. К. из Бањалуке. У Полицијској управи Бањалука рекли су да је саобраћај био обустављен и да је увиђај обавила бањалучка полиција.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана