Детаљи мафијашког обрачуна у Сарајеву: Лукач ликвидиран испред Рамићеве куће, убице га пратиле на камери

Г.С.
Foto: Avaz.ba

САРАЈЕВО - Три особе доводе се у везу са убиством Кенина Лукача у сарајевском насељу Пофалићи, сазнаје портал "Аваза".

Како сазнаје портал, полиција ради на њиховој идентификацији и проналаску. Потрага траје синоћ од 18 часова. Трага се и за бијелим Голфом 6 с којим су убица и помагачи побјегли.

Подсјећамо, убијени Лукач најбољи је пријатељ недавно убијеног навијача ФК Жељезничар Мехмеда Рамића. Рамић је ликвидиран 12.децембра, а за убиство се сумњичи Адел Кабаш, који се налази у бјекству. За њим је расписана Интерполова потјерница након што је побјегао у Црну Гору.

Према информацијама "Аваза", из извора блисклих истрази, Лукач је убијен испред Рамићеве куће. Њега су убице сачекале када је напуштао његов дом и убиле га свега неколико метара испред. У Лукача је у прса испаљено више метака, након чега су убице побјегле бијелим Голфом 6, који их је чекао паркиран. Радило се о класичној сачекуши.

У притвору се налази Амел Јашаревић Шаја

Оперативни подаци су утврдили да су убице Лукача, прије него су га ликвдирали, пратили путем видеонадзора и камера које су постављене на кући Адела Кабаша. Кабаш звани Даста, још прије убиства Рамића, инсталирао је камере које снимају цијелу улицу Руђера Бошковића.

Због сумње да је пуцао у Рамића у притвору се налази Амел Јашаревић Шаја. Са слободе се бране Игор Зуко и Едвин Имамовић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана