Детаљи инцидента у Фочи: Сукобили се, запуцали, па аутомобил гурнули у Дрину

Небојша Томашевић
Детаљи инцидента у Фочи: Сукобили се, запуцали, па аутомобил гурнули у Дрину

ФОЧА - Полиција у Фочи ухапсила је три од четири особе које су учествовале у сукобу током којег је дошло до пуцњаве и гурања аутомобила у ријеку Дрину.

Како је саопштено из Полицијске управе Фоча, у сукобу су учестовали  М.Р. и Д.С. с једне,  те Д.П. и Н.В са друге стране. У полицији нису могли да кажу ко је од њих ухапшен јер истрага још није завршена.

- Полицији је данас, око 10 минута након поноћи, пријављено да је у улици Петра Бојовића у  Фочи дошло  до нарушавања јавног реда и мира, у којем су учествовала четири лица из Фоче након чега је дошло до пуцања из ватреног оружја. Након тога су Д.С. и М.Р. су побјегли са лица мјеста, док су  Н.В. и Д.П. одгурнули возило које су користили Д.С. и М.Р. у корито ријеке Дрине. Утврђено је да је  током тог сукоба дошло је до пуцања у ваздух из ватреног оружја - саопштила је Пу Фоча.

Додали су да се трага за једном особом која је  чествовала у овом догађају, али нису могли да открију  идентитет ухапшених нити да говоре детаље.

-  Обавјештен надлежни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње који је овластио полицијске службенике  да  предузму све мјере и радње из своје надлежности на документовању предметног догађаја-рекли су у ПУ Фоча.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана