Детаљи инцидента у Бањалуци: Блокирао саобраћај па ударио полицајца

Н. Т.
Детаљи инцидента у Бањалуци: Блокирао саобраћај па ударио полицајца

БАЊАЛУКА - Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука ухапсили су јуче у Бањалуци Д.П. јер је, након што је блокирао саобраћај у улици Милана Тепића, ударио полицајца који му је затражио документа на увид.

Полиција је саопштила да је Д.П. ухапшен због сумње да је извршио кривично дјело спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

"Глас Српске" је јуче објавио да је Д.П. након свађе због заузетог паркинг мјеста сјео у свој аутомобил и зауставио се на коловозу и тако блокирао ову једносмјерну улицу.

Полицијски службеници су у улици Милана Тепића, уочили возило "туарег" паркирано на средини коловоза које је ометало несметано одвијање саобраћаја.

- Потом је до возило дошло мушко лице, које се оглушило о законито издато наређење полицијских службеника да помјери возило и да покаже документа на увид, након чега је задао ударац полицијском службенику - наведено је у саопштењу Полицијске управе Бањалука.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се ради о горе наведеном кривичном дјелу, те да се против лица Д.П. достави извјештај у редовној процедури.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана