Детаљи хапшења у Билећи: Звијер пред кафану дошао с војничком пушком

Н.Т.
Foto: Илустрација

БИЛЕЋА - Марко Звијер из Билеће ухапшен је јер је пред локал "Кафаница" у Билећи дошао са војничком пушком у недјељу рано ујутро, потврђено је "Гласу Српске".

Како незванично сазнајемо он је био у поменутој кафани одакле је наводно избачен да би се након тога вратио с оружјем, али је пријављен и полиција га је брзо ухапсила.

Из Полицијске управе Требиње, наводећи иницијале, саопштили су да ухапшеног терете за недозвољену производњу и промет оружја или експлозивних материја.

- Полицијској станици Билећа пријављено је да се испред угоститељског објекта  „Кафаница“ налази М.З. са ватреним оружјем, пушком у рукама. Одмах по пријави на лице мјеста су изашли полицијски службеници који су М.З. лишили слободе. У току је документовање кривичног дјела недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја - саопштила је ПУ требиње.

Звијер је познат од раније по сукобу с законом и у фебруару прошле године сумњичен је да је заједно са Жељком Вујовићем отео и брутално претукао суграђанина Душана Милошевића. Након овог догађаја Звијер се обратио јавности и рекао да оно што му се на терет ставља није тачно те је оптужио медије да злоупотребљавају пријаве против њега и његово име помињу у негативном контексту.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана