Дервента: Након лажне пријаве пљачке троје ухапшено

Ј. С.
Дервента: Након лажне пријаве пљачке троје ухапшено

ДЕРВЕНТА - Након лажне пријаве да је опљачкан апарат за за игре на срећу у угоститељском објекту "Монте Карло" у Дервенти, полиција је ухапсила чистачицу О. Ц. и њене саучеснике Н. Ц. и Ж. В., саопштено је из Полицијске управе Добој.

 

Полицијској станици Дервента О. Ц. је јуче пријавила да ју је око 5.50 часова након што је откључала објекат напао непознати мушкарац, оборио на под и опљачкао апарат за игре на срећу.

- Након истраге сазнали смо да су кривично дјело извршила пријавитељка О.Ц., заједно са Н.Ц. и Ж.В., сви са подручја општине Дервента. О.Ц. је имала оригинални кључ улазних врата објекта, те је откључала врата.  Н.Ц. и Ж.В. су уз помоћ алата насилно отворили металну касу апарата за игре на срећу, одакле су украли новац, а потом су аутомобилом побјегли - рекли су у ПУ Добој.

Додали су  да су убрзо пронашли осумњичене и украдених 900 КМ који су враћени власнику. Окружном тужилаштву Добој ће против О. Ц. доставити извјештај за лажно пријављивање кривичног дјела, док ће против Н. Ц. и Ж. В. Т. за крађу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана