Чистачица фотографисала банковне картице, па куповала допуне преко интернета

Срна
Чистачица фотографисала банковне картице, па куповала допуне преко интернета

ДОБОЈ - М.Л. из Вукосавља остварила је противправну имовинску корист од 2.470 КМ тако што је у Модричи и Дервенти неовлашћено фотографисала банковне картице и куповала допуне преко интернета, саопштено је из добојске Полицијске управе.

- За лице М.Л. постоји основана сумња да је од фебруара до априла без сагласности седам оштећених лица из Модриче дошло у посјед личних података о банковним картицама тако што је злоупотријебило повјерење и радно мјесто чистачице у једном привредном друштву у Модричи, гдје је у свлачионици налазило новчанике оштећених лица из којих је вадило банковне картице, фотографисало их мобилним телефоном и враћало на мјесто где их је нашло - саопштила је полиција.

Она је и приликом боравка у једној породичној кући у Дервенти искористила непажњу оштећених лица, те пронашла новчаник и фотографисала банковне картице, а потом их вратила на мјесто.

Службеници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој 29. маја су Окружном јавном тужилаштву Добој против М.Л поднијели извјештај због основане сумње да је извршила осам кривичних дјела неовлашћено кориштење личних података и исто толико крађа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана