Четворо мртвих на путевима у два дана

nezavisne.com
Четворо мртвих на путевима у два дана

Добој, Купрес - У непуна два дана, односно од суботе у 2.50, до данас у 8.25, на путевима су страдале четири особе из БиХ.

Посљедња у серији трагедија догодила се данас ујутру, на подручју Добоја, гдје је погинуо пјешак Никола Петровић (76). Тај старац из добојског мјеста Плочник подлегао је повредама након што га је у том мјесту ударио пасат. Како истиче наш извор, за воланом аутомобила била је Добојка А.Е. (44).

Ова саобраћајна несрећа догодила се данас у 8.25, након чега је несрећни мушкарац превезен у добојску болницу.

"У добојској болници преминуо је у 10.20", истиче саговорник "Независних" близак полицији.

Дан раније, у Црној Гори, на путу Подгорица - Бар, код тунела, такође је погинуо Добојлија, четрдесетогодишњи Н.С., али и његова шеснаестогодишња сапутница Т.Ј., која је исто из БиХ.

Та несрећа се догодила око 11 часова када је дошло до чеоног судара два аутомобила. Сударили су се пежо бх. регистарских ознака у којем је било пет лица, те нисан италијанских таблица у којем су се налазили мушкарац и жена.

"Обоје страдалих су се налазили у пежоу којим је управљао Н.С., а поред њих, у возилу су биле још двије малољетне и једна женска особа", рекли су извори из црногорске полиције. Због увиђаја који је обављан након те трагедије саобраћај на овој дионици је био у прекиду. 

Увиђај је извршен и у суботу ујутру, око 2.50, код Купреса, гдје је погинуо двадесетчетворогодишњи возач БМЊ-а М.М. 

Та трагедија се догодила у мјесту Вилине Куће када је возач изгубио контролу над аутомобилом и ударио у стуб уличне расвјете и бетонску ограду.

"Сувозач А.М. (23) тешко је повријеђен и превезен је у Кантоналну болницу у Ливну, гдје је задржан на даљем лијечењу", саопштено је из Министарства унутрашњих послова Ливањског кантона. 

Припадници Полицијске станице Купрес обавили су увиђај, након што су у 2.50 запримили дојаву да се догодила ова саобраћајна несрећа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана