Бивши момак Фаталне Сашке поново под лупом полиције: Возио скупоцјени BMW X6 без доказа о поријеклу

Небојша Томашевић
Бивши момак Фаталне Сашке поново под лупом полиције: Возио скупоцјени BMW X6 без доказа о поријеклу

ДОБОЈ - Александар Васиљевић, који је са Модричанком Сашком Ковачевић познатом као Фатална Сашка, уцјењивао дервентског фратра, поново је под лупом полиције, потврђено је “Гласу Српске”.

 

Током контроле испоставило се да је овај Добојлија возио скупоцјени BMW X6 за које није имао документа о поријеклу.

Возило је имало њемачке регистарске ознаке, а он за њега није имао никакву валидну документацију. Полиција је због тога посумњала у поријекло возила те га је одузела и испитала Васиљевића. Сазнајемо да се провјерава да ли је возило украдено и како је увезено у БиХ без папира. Током истраге је утврђено да Васиљевић има и већи број неплаћених саобраћајних казни.

- Увидом у регистар новчаних казни утврђено је да А. В. има дуг од 1.632 КМ. Полиција је 12. јануара од њега одузела и BMW X6, јер за њега није имао потребну документацију. У току је рад на овом случају и више детаља не можемо да говоримо - рекли су у Полицијској управи Добој.

Незванично сазнајемо да је Васиљевић недавно имао сукоб и са осуђеним убицом Дариом Јекићем из Добоја, који је 2015. правоснажно осуђен на пет година затвора због убиства Вање Панића. Јекић је 11. јануара напао Васиљевића и полупао му аутомобил и њега лакше повриједио. Добојски окружни тужилац случај је окарактерисао као насилничко понашање, а за Јекића је затражен притвор. Из полиције нису наводили детаље случаја, а према незваничним причама, могуће је да је мотив сукоба паљевина аутомобила Васиљевићеве дјевојке.

- Недавно је запаљен аутомобил Васиљевићеве садашње дјевојке, а Јекић је наводно сазнао да се прича да је он то урадио. Због тога је и дошло до сукоба између њих, али то још провјеравамо као и све околности тог случаја. Иначе, Васиљевићева бивша дјевојка тренутно је у вези са Јекићем - рекао је извор близак истрази.

Васиљевић се бави боди билдингом у којем је доста успјешан и освајао је бројне медаље.

Пресуда

Александар Васиљевић је осуђен на седам мјесеци затвора јер је са бившом дјевојком Сашком Ковачевић уцјењивао фратра. Казну је провео скоро цијелу у притвору. Фатална Сашка, како зову Ковачевићеву, са Васиљевићем и Милом Јоксимовићем је од фратра из Дервенте покушала да извуче 250.000 КМ, пријетећи му да ће у супротном објавити снимке његовог сексуалног односа са извјесном Даниром. Сашка је признала кривицу и са тужилаштвом се нагодила на годину затвора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана