Бивши фудбалер Жељезничара погинуо док је поправљао ролетну

Срна
Бивши фудбалер Жељезничара погинуо док је поправљао ролетну

ПАНЧЕВО - Мушкарац стар 33 године погинуо је данас у Панчеву, у Моравској улици, док је поправљао ролетну на прозору свог стана на петом спрату, преносе медији.

Медији наводе да је у питању Горан Марковић, некадашњи фудбалер Жељезничара и Зрињског. Марковић је пао кроз прозор на плочник испред заграде, у првим тренуцима давао је знаке живота, али је подлегао повредама у болници.

Тридесеттрогодишњи Марковић је прошле године завршио каријеру након ангажмана у Металегеу, а раније је играо још за Славију, Јединство, Зрињски, Жељезничар, Радник из Бијељине, Динамо из Панчева и Чукарички.

- Више јавно тужилаштво у Панчеву поступа поводом догађаја од 12.10. 2019. године око 22 часа када је у насељу Содара, Улица Моравска, дошло до пада из стана са петог спрата зграде лица мушког пола са иницијалима Г. М. из Панчева, рођеног 1986. године, а у ком је сам живео са оцем - рекао је портпарол Вишег јавног тужилаштва у Панчеву за 013 инфо.

Он је потврдио информацију да је Г. М. преминуо након транспорта колима Хитне помоћи. Полиција је обавила увиђај и наложена је обдукција тијела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана