Бањалука: Пијани претукли педесетосмогодишњака

Небојша Томашевић
Бањалука: Пијани претукли педесетосмогодишњака

БАЊАЛУКА - Драган Ј. (47) из Челинца и Милан В. (38) из Бањалуке ухапшени су због сумње да су напали и претукли мушкарца (58) у Српској улици у Бањалуци, потврђено је “Гласу Српске”.

Из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале ухапшених, саопштено је да је случај полицији пријављен ноћас иза поноћи. - Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука непосредно након запримљене пријаве идентификовали су и лишили слободе лица Д.Ј. из Челинца и М.В. из Бањалуке, због постојања основа сумње да су починила кривично дјело тешка тјелесна повреда -   наводи се у саопштењу.

Појшњава се да је надлежној полицијској станици,  око 00.10 часова, оштећено лице пријавило да је физички нападнуто од стране њему непозната два мушка лица у улици Српска у Бањалуци. -  Оштећено лице је задобило  повреде у предјелу главе и ноге.

Указана му је љекарска помоћ на Универзитетском клиничком центру Републике Српске. Лица Д.Ј. и М.В. су подвргнута испитивању на присуство алкохола којом приликом је код лица Д.Ј. утврђено присуство од 2,30 промила, а код лица М.В. 2,14 промила алкохола у организму -   казали су у полицији.

Додали су да је  у току  рад на документовању предмета, након чега ће против осумњичених  Окружном јавном тужилаштву Бањалука бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана