Бањалучанин уцјењивао бившу дјевојку компромитујућим снимцима

Небојша Томашевић
Бањалучанин уцјењивао бившу дјевојку компромитујућим снимцима

БАЊАЛУКА -  Драган С. (38)  из Бањалуке испитан је у полицији због сумње да је на интернет страници без одобрења бивше дјевојке објавио њен компромитујући снимак, а након тога је уцјењивао тражећи новац да не објави још таквих снимака, потврђено је „Гласу Српске“.

Из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале, саопштили су да је полиција обавила криминалистичку  над поменутим због  сумње да је починило кривично дјело уцјена.

- На основу наредбе Основног суда у Бањалуци претресeн је стан и просторија које користи Д.С. и том приликом су пронађени и привремено одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела- наводи се у саопштењу полиције.

Додаје се да је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио полицијским службеницима да се након комплетирања и документовања предмета Окружном јавном тужилаштву Бањалука достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Ово је у посљедње вријеме трећа особа која је приведена и испитана на подручју бањалучке регије због истих кривичних дјела. Недавно је полиција привела и  испитала Д.Р. (37) и Р.З. (43) из Лакташа због сумње да су дуже времена уцјењивали бивше дјевојке како би их приморали да им се врате и обнове везу. Ријеч је о два одвојена случаја, а Д.П. и Р.З. су дјевојкама пријетили да ће објавити њихове компромитујуће фотографије и видео снимке уколико не обнове љубавну везу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана