Бањалучанин преминуо након инцидента и епилептичног напада

Н.Т.
Бањалучанин преминуо након инцидента и епилептичног напада

БАЊАЛУКА - Бањалучанин Г.Ђ. (48) преминуо је усљед застоја срца неколико сати након што је пријетио да ће запалити бензинску пумпу у Бањалуци и напада на полицајца који је покушао да помогне радницима клинике за психијатрију да га смире, потврђено је "Гласу Српске".

- Полицији је 27. 11. око 3.25 часова пријављено да непозната особа пријети да ће упаљачем запалити бензнску пумпу у насељу Обилићево. Полицијски службеници су изашли на лице мјеста и утврдили да се ради о Г.Ђ. из Бањалуке. Док су медицински радници покушали да га  збрину лице Г. Ђ је добило епилептични напад, усљед чега је повриједило главу те је возилом Службе хитне медицинске помоћи превежено на Универзитески - клинички центар Републике Српске - саопштила је Полицијска управа Бањалука.

Даље се додаје да је истог дана у 7 часова полицији пријављено да  љекари у кругу Клинике за психиајтрију имају проблема са Г.Ђ. да им је потребна помоћ полицијских службеника.

- По доласку на лице мјеста патроле, Г.Ђ.  је физички напао полицијског службеника, након чега је пружена помоћ радницима Клинике за психијатрију, који су медицински збринули наведено лице. Истог дана у 07.40 часова од стране радника Клинике за психијатрију обавијештени смо да је наведено лице преминуло-рекли су у полицији.

Додали су да је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио обдукцију беживотног тјела.

- Обдукцијом је утврђено да је узрок смрти срчани застој-рекли су у полицији.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана