Бањалучанин пијан напао пекара

Небојша Томашевић
Бањалучанин пијан напао пекара

БАЊАЛУКА - Полиција је ухапсила Слободанa Ђ. (42) из Бањалуке због сумње да је пијан напао радника једне пекаре у Бањалуци, потврђено је "Гласу Српске".

Осумњичени је радника пекаре напао 24. јуна јуна када је и ухапшен.

Из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале, саопштили су да је алкотестирањем осумњиченог у крви измјерено око 3.07 промила алкохола.

Њему се, како су рекли у полицијим на терет стављају прекршаји туча и физички напад, те ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција.

- Надлежној полицијској станици, 24. јуна око 16 часова радник пекаре у Бањалуци, пријавио је да је физички нападнут од стане непознатог лица. Изласком на лице мјеста полицијски службеници затекли су наведено лице у објекту пекаре, које се оглушило о законито издато наређење полицијских службеника, те поново покушао физички да нападне радника пекаре. У томе су га  спријечили  полицијски службеници. С.Ђ. је подвргнут испитивању на присуство алкохола, а том приликом је утврђено присуство од 3,07 промила алкохола у организму-наводи се у саопштењу.

Додаје се да је обавијештен дежурни судија Основног суда у Бањалуци.

У другом инциденту Бањалучанин Владо Б. (30) ухапшен је због сумње да је, након расправе око чекања у реду, напао и претукао једну особу испред пекаре "Марчело" у центру Бањалуке

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана