Бањалучанин крао у маркету, па вријеђао новинара

Н. Т., Срна
Бањалучанин крао у маркету, па вријеђао новинара

БАЊАЛУКА - Ведран Граховац (19) из Бањалуке, који је раније осумњичен да је оштетио споменик палим Крајишницима на Бањ брду, поново је приведен у полицију због сумње да је украо флашу “штока” из “Мог маркета” на Лаушу.

Након што је пуштен, Граховац је на “Инстаграм” профилу објавио непримјерну слику и погрдну поруку упућене новинару “Еуроблица” Горану Обрадовићу.

- Горане Обрадовићу, псу, након неуспјеле пљачке и хапшења, ка... у свом ве-цеу, а требао би бити иза решетака. С...м ти се на по таблоида и се.... уста све и једном Бањалучанину који вјерује у ријечи из твојих жваљавих уста. Имам толико јаке везе у полицији да ми не можете пера одбити, шта више, полиција оправдава моје понашање и дозвољава ми да радим шта хоћу - написао је Граховац на “Инстаграму”.

Како сазнајемо, са Граховцем је приведена и Ведрана Мандић (27), због сумње да је украла школски прибор и “мињон” коцке. Из ПУ Бањалука, наводећи иницијале, саопштено је да су у четвртак привели Граховца и Мандићеву због сумње да су украли разне артикле из маркета у Карађорђевој улици у Бањалуци.

- В. Г. и В. М. су испитани и теретимо их за крађу. Дежурни тужилац је наложио да се у редовној процедури достави извјештај против осумњичених - рекли су у ПУ Бањалука.

Граховац је половином септембра запалио ватру на степеницама код споменика на Бањ брду, како би добио што ефектнији спот за нову пјесму.

Против Граховца поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука поднијеће надлежном суду захтјев за покретање прекршајног поступка против лица чији су иницијали В.Г. због почињеног прекршаја вријеђање, рекла је Срни портпарол ове управе Данијела Мучибабић.
Она је додала да су полицијски службеници Полицијске управе Бањалука поступили по пријави лица чији су иницијали Г.О. и саслушали В.Г. због објављеног садржаја на друштвеним мрежама.

“О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружог јавног тужилаштва Бањалука који се изјаснио да нема елемената кривичног дјела”, навела је Мучибабићева.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана