Бањалучани и Сокочанин возили дрогирани по Бањалуци

Небојша Томашевић
Бањалучани и Сокочанин возили дрогирани по Бањалуци

БАЊАЛУКА – Полиција је ухапсила Бањалучане Б.Г. (42) и С.К. (25), те Б.Б. из Сокоца Б.Б. (27) због почињених саобраћајних прекршаја и вожње под утицајем наркотика.

Сва тројица су контролисана и заустављена током јучерашњег дана након што је полиција уочила да „шверају“ возилом по путу.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука Б.Г. је патрола покушала да заустави  7. јануара око 1.20 часова у Јеврејској улици у Бањалуци, али је одбио да заустави BMW којим је управљао.

-  Полицијски службеници су возача BMW-a  свјетлосним и звучним сигналима упозоравали да се заустави, али он је убрзао аутомобил и кренуо да бјежи. Патрола га је стигла и зауставила, али је возач изашао и кренуо да пјешице бјежи, да би убрзо био сустигнут и ухапшен у Београдској улици. Возач Б.Г. је тестиран дроге и утврђено је присуство  канабиса, кокаина и амфетамина у организму – стоји у саопштењу.

Додаје се да Б.Г. терете за ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција, те да је починио и прекршаје из Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ.

Према полицијском саопштењу неколико часова раније у  Мајевичкoj улици у Бањалуци приведен је и возач „ситроен“ С.К. због почињених саобраћајних прекршаја, а код њега је у организму утврђено присуство канабиса.

Због саобраћајних прекршаја исту вече полиција је у улици Браће и сестара Капор  зауставила возача „пежоа“ Б.Б. из Сокоца код кога је у организму утврђено присуство кокаина па је и он приведен.

У Полицији су истакли да је о свему обавијештен дежурни судија Основног суда у Бањалуци, Одјељење за прекршаје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана