Акција “Мерлин 2”: Четворка осумњичених шверцера дрогом смјештена иза решетка

Н.Т.
Акција “Мерлин 2”: Четворка осумњичених шверцера дрогом смјештена иза решетка

БАЊАЛУКА - Миладину (45) и Слађани (45) Видачковић, Расиму Хајдер (21), те Памели Дукић (20) из Градишке, који су ухапшени у акцији “Мерлин 2” због шверца дрогом, одређен је једномјесечни притвор у Окружном суду у Бањалуци, потврђено је “Гласу Српске”.

Притвор им је одређен по приједлогу Окружног тужилаштва које их сумњичи за неовлаштени промет и производњу опојних дрога.

- Миладину Видачковићу се још ставља на терет и омогућавање уживања опојних дрога, а Слађани спречавање службеног лица у вршењу службене радње - рекли су у Тужилаштву.

Осим поменутих у акцији “Мерлин 2” прошле седмице ухапшено је било још пет особа, међу њима,  полицајац припадник Јединице за интервенције Полицијске управе Бањалука Стефан Сејмановић. Петорка је након испитивања пуштена. Осим Сејмановића  у акцији су  хапшени па пуштени Петар Суботић и Раде Крстановић из Градишке, Ведран Тривић из Бањалуке и у Емир Спахалић И Приједора.

Тужилаштво осумњичене из акције “Мерлин 2” терети да су од 2016. до 2019. године набављали и препродавали марихуану корисницима на подручју Бањалуке и Градишке.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана