Браћа побјегла од куће због јединица

М. Л.
Браћа побјегла од куће због јединица

Теслић - Деветогодишњи дјечак и његов годину старији брат из Теслића, који су побјегли од куће наводно због лоших оцјена, пронађени су након вишечасовне потраге у којој су учествовале све полицијске патроле са подручја ове општине.

Из Полицијске управе Добој саопштено је да је полиција у суботу у јутарњим часовима пронашла дјечаке у кући која је у изградњи у мјесту Каменица на подручју Теслића.

- Нестанак двојице малољетника пријављен је у петак око 19 часова, а од тог момента све полицијске патроле из Теслића биле су ангажоване у потрази за њима - саопштено је из добојске Полицијске управе.

Према незваничним информацијама, дјечаци нису повријеђени, али су приликом проналаска били промрзли, јер у просторији у којој су се скривали није било гријања.

Дјечаци су, како су навели у полицији, службеним возилом одвезени у теслићки Дом здравља да би им тамо пружили љекарску помоћ.

- О свему је обавијештен дежурни тужилац за малољетнике Окружног јавног тужилаштва Добој, као и Центар за социјални рад у Теслићу - навели су у Полицијској управи Добој.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана