Бившој дјевојци чашом поломио вилицу у бањалучком кафићу

Агенције
Бившој дјевојци чашом поломио вилицу у бањалучком кафићу

Бањалука - Пијани младић, Ж.Р. (21) из Гацка осумњичен је да је стакленом чашом својој бившој дјевојци Т.Г. (20) поломио вилицу.

Како пише портал “Бл мој град“ све се одиграло прије два дана у једном бањалучком кафићу око 23:20 сати наочиглед присутних у локалу.

Портал наводи да је младић студент криминалистике у Бањалуци, и додаје да је дјевојку, позивајући се на њену изјаву, шамарао док није успјела да побјегне у ЊЦ.

Дјевојка тврди да су је, док је чекала долазак полиције, гости кафића “наговарали” да изађе из тоалета, да јој “неће ништа”.

У међувремену, каже, позвала је полицијска патрола и најавила свој долазак, што је охрабрило да изађе из тоалета.

Међутим, како наводи поменути портал, док је излазила из локала, Ж.Р. је “зграбио велику чашу и погодио је у главу”. У том моменту је, наводно, дошла полиција која је младића морала физички савладати да би га привели. Т.Г. је возило хитне помоћ, превезло на хирургију, гдје су јој санирали посјекотину на лицу.

У  ПУ Бања Лука су за “БЛ мој град“ потврдили да су поступили по запримљеној пријави и привели Ж.Р.  те предузимају радње на утврђивању свих околности о чему је обавјештено и надлежно тужилаштво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана