Стравичан злочин у Прњавору: Заклао супругу, себи пресудио струјом

Небојша Томашевић
Стравичан злочин у Прњавору: Заклао супругу, себи пресудио струјом

ПРЊАВОР – Зоран Спасојевић (56) из Прњавора ножем је усмртио супругу Драгану (53), а потом је пресудио себи тако што се ухватио за електричну инсталацију, сазнаје „Глас Српске”.

Према нашим сазнањима злочин се десио у њиховој породичној кући у селу Црквена код Прњавора и Зоран је супругу навјероватније заклао. 

Овај шокантан злочин открила је радница њихове продавнице рано јутрос када је дошла на посао.

- Она је затекла  стравичан призор и у кући је открила беживотно тијело Драгане која је била сва у крви. Зоран је пронађен мртав у подруму куће. Он се ухватио за голе жице електричне инсталације и тако убио струјним ударом - рекао је извор близак истрази.

У Полицијској управи Бањалука рекли су да је полицијским службеницима Полицијске станице Прњавор јутрос пријављено је да је у мјесту Црквена, у просторијама трговинске радње, која се налази у склопу стамбене куће пронађено беживотно тијело Д.С.

- Прегледом куће, у подрумским просторијама је пронађено и беживотно тијело З.С. О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука, који је изашао на лице мјеста догађаја и руководи увиђајем - рекли су у полицији не наводећи детаље.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана