Зворник: ДНС, СПС И НДП подржали кандидата СНСД-а Стевановића за градоначелника

Срна
Зворник: ДНС, СПС И НДП подржали кандидата СНСД-а Стевановића за градоначелника

ЗВОРНИК - Представници зворничких градских одбора СНСД-а, ДНС-а, СПС-а и НДП-а потписали су данас Споразум о сарадњи и подршци заједничком кандидату Зорану Стевановићу (СНСД) за градоначелника Зворника на предстојећим локалним изборима.

Споразум су потписали предсједници градских одбора ДНС-а Зоран Обреновић, НДП-а Драго Милошевић, СНСД-а Зоран Стевановић и шеф Повјереништва Градског одбора СПС-а Владимир Мијатовић.

Стевановић је, након потписивања Споразума, рекао да је сарадња са ДНС-ом, СПС-ом и НДП-ом била успјешна и свих претходних година.

"Неке партије су мијењале називе, одвајале се, али ми радимо са људима. И Мијатовић, и Обреновић, и Милошевић све вријеме заједно су са нама у спровођењу политике која ће овом граду донијети добро и боље у периоду који је пред нама", навео је Стевановић.

Истичући да ће сарадња бити настављена у интересу свих суграђана, Стевановић је изразио задовољство што су потписници Споразума из ове три политичке партије успјешни пословни људи, предузетници и привредници.

"Они разумију све проблеме који нас окружују и они ће својим корисним сугестијама увијек бити, заједно са мном и са осталим нашим коалиционим партнерима, на услузи нашим суграђанима", рекао је Стевановић.

Обреновић је нагласио да потписивањем споразума желе да потврде сарадњу и подршку ДНС-а садашњем и будућем градоначелнику Зворника.

"ДНС, захваљујући богатом искуству у сарадњи са Стевановићем у претходном периоду, без иједне дилеме својим пуним капацитетом подржава Стевановића за градоначелника", навео је Обреновић.

Према његовим ријечима, Зворник је данас другачији у много чему, а претходни период је био развојно оријентисан, са циљем бољег живота становника Зворника.

Мијатовић је напоменуо да је СПС млада партија, која има велику традицију.

"Драго ми је да потписујемо подршку садашњем и будућем градоначелнику, још ми је драже што сам био подршка Стевановићу за први мандат 2007. године, а ево сада и за овај наредни", рекао је Мијатовић.

Према његовим ријечима, од доласка Стевановића на чело града, Зворник се промијенио много набоље у инфраструктурном и сваком другом погледу.

"Вјерујем да ћемо у наредном периоду радити на заједничким пројектима и да ћемо омогућити и младима да реализују своје идеје, морамо се борити за младост и да остају овдје", рекао је Мијатовић.

Милошевић је поручио да је НДП одлучио да подржи садашњег и, како је навео, будућег градоначелника због његовог досадашњег рада и резултата и додао да се све оно што је Стевановић учинио претходних година примијети у граду Зворнику, а због чега и има подршку НДП-а.

Стевановић је претходних дана потписао споразуме и са предсједницима градских одбора Демоса Споменком Стевановић и СП-а Небојшом Галићем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана