За викенд претежно овлачно

СРНА
За викенд претежно овлачно

БАЊАЛУКА - У Републици Српској ће за викенд бити умјерено до претежно облачно вријеме, мјестимично са падавинама, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

У нижим предјелима сутра ће падати киша и понегдје сусњежица, а у вишим предјелима снијег. На југу ће бити суво уз сунчане периоде и топлије него у осталим предјелима. Увече ће са запада преко централних предјела све до истока падати снијег уз мањи пораст сњежног покривача. У централним и источним предјелима падавина ће бити и током ноћи на недјељу, 5. фебруара.

Вјетар ће бити умјерен до јак сјеверни, сјеверозападни, локално на ударе и олујне јачине.

Јутарња температура ваздуха биће од минус један до четири, у вишим предјелима од минус четири, а дневна од четири до девет, на југу до 12, у вишим предјелима од нула степени Целзијусових. У недјељу, 5. фебруара ујутру биће умјерено облачно и хладно, на југу ведро.

Током дана биће промјенљиво облачно, уз сунчане периоде, а на истоку са слабим снијегом, који ће престати да пада до вечери. Јутарња температура ваздуха биће од минус три до три степена, у вишим предјелима од минус 10, а дневна од један до четири, на југу до седам, у вишим предјелима од минус пет степени Целзијусових.

У понедјељак, 6. фебрура ујутру ће бити облачно и хладно, у централним предјелима облачно, а у осталим крајевима умјерено до претежно облачно вријеме углавном суво.

Јутарња температура ваздуха биће од минус пет до један степен, у вишим предјелима од минус 11, а дневна од један до четири, у вишим предјелима од минус пет степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана