Вријеме у Српској: Стижу пљускови и ниже температуре

Срна
Вријеме у Српској: Стижу пљускови и ниже температуре

САРАЈЕВО - У Републици Српској и ФБиХ сутра ће након топлог и промјенљиво облачног јутра, у току дана доћи до јачег развоја облачности који ће донијети пљускове са грмљавином, а могуће су и локалне непогоде уз јак вјетар и град.

Током ноћи на сјеверу повремено ће падати киша и пљускови, у осталим предјелима биће суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар сјеверног смјера.

Јутарња температура биће између 14 и 19, на југу до 25, а дневна између 26 и 31 на југу до 36 степени Целзијусових, наводе из Федералног хидрометеоролошког завода.

Данас је у Републици Српској и ФБиХ било пријатно топло и сунчано, уз малу до умјерену облачност, док је на југу и југоистоку и даље било врло топло.

Температура ваздуха измјерена у 14 часова: Бјелашница 14, Кнежево и Хан Пијесак 23, Бихаћ и Иван седло 24, Шипово и Тузла 25, Рибник, Соколац, Чемерно и Сребреница 26, Добој, Мркоњић Град, Нови Град, Приједор и Србац 27, Бањалука 28, Бијељина, Гацко, Сарајево и Зеница 29, Вишеград и Фоча 31, Рудо 32, Широки Бријег 34, Билећа и Неум 35, Требиње и Мостар 36, те Груде 37 степени Целзијусових.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана