Вријеме у Српској: Данас претежно облачно, увече киша

Срна
Вријеме у Српској: Данас претежно облачно, увече киша

БИЈЕЉИНА - У Републици Српској и ФБиХ данас ће бити претежно облачно вријеме са температуром од шест до 11, на југу до 14 степени Целзијусових.

Јутро ће бити умјерено до претежно облачно и прохладно од централних предјела на исток. Облачно у већини осталих предјела. Око ријека, по котлинама и на висоравнима са маглом и ниском облачношћу у Крајини и на истоку.

Прије подне ће бити са ниском облачношћу и понегдје са сунчаним интервалима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана очекује се постепено повећање облачности са југозапада и југа ка осталим крајевима, са више сунчаних периода на сјеверу, сјевероистоку и истоку.

Увече и према ноћи на југу, југозападу и западу падаће киша. У ноћи се очекује обилна киша на југу, локално са грмљавином.

Дуваће слаб до умјерен јужни вјетар, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у седам часова: Бијељина и Хан Пијесак минус два, Сребреница и Тузла минус један, Вишеград, Соколац, Градачац и Иван седло нула, Добој, Бјелашница, Сарајево и Зеница један, Бањалука, Невесиње и Гацко два, Бихаћ и Ливно три, Приједор, Чемерно и Сански Мост четири, Требиње и Мостар осам, те Неум 11 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана