Врховац добитник престижног признања "Лидер одрживог развоја"

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА- Вршилац дужности директора Инвестиционо-развојне банке /ИРБ/ Републике Српске Дражен Врховац добитник је престижног признања "Лидер одрживог развоја", које ће му бити уручено на центраној свечаности 12. Дунавског бизнис форума у Новом Саду.

Признање ће Врховцу бити уручено у уторак, 27. септембра, а првог дана Форума у понедјељак, 26. септембра, учествоваће на панел-дискусији "Одрживи развој и циркуларна економија".

У образложењу одлуке жирија о додјели награде наведено је да је Инвестиционо-развојна банка Републике Српске препозната као респектабилан чинилац одрживог развоја и конкурентности у региону, саопштено је из ИРБ-а.

- Ово признање подстрек је и путоказ за реализацију свих будућих пројеката, идеја и визија - за добробит грађана, квалитетнији живот и унапређење просперитета - наведено је у образложењу.

Признање додјељује "Медија инвент" из Новог Сада, Институт европских региона из Салзбурга, Академија инжењерских наука Србије и ТЕРИС из Словеније.

Дванаести Дунавски бизнис форум окупиће еминентне стручњаке, представнике привреде, дипломатије, политике, науке, културе и медија из Њемачке, Аустрије, Чешке, Словачке, Мађарске, Словеније, Хрватске, Републике Српске, БиХ, Црне Горе, Румуније, Бугарске и Србије.

Након пленарне сједнице "Дунавска стратегија, позитивна искуства и очекивања" биће одржано 12 панела.

Дунавски бизнис форум се организује у хотелу "Фрушке терме" Врдничка кула, с циљем афирмације просперитета и унапређења регионалне сарадње, а на крају форма ће бити одржан бал, вечера и додјела признања.

Покровитељи догађаја су Привредна комора Србије и Покрајински секретаријат за привреду Војводине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана